Bach-virágeszenciák

Ez a módszer a virágokból kinyert esszenciákkal segít újra megtalálni az egyensúlyt. 
bekaliliom2.jpgNagyon finoman terelgeti vissza az útra az embert, amikor eltévedt.

 

Bach doktor 38 különböző virágot vizsgált és kutatásai alapján választotta ki azokat, amelyek elősegítik a gyógyulási folyamatot. Az eredeti tinktúrákhoz szükséges dolgokat ma is az általa megadott helyeken termesztik. Megfigyelései alapján a tüneteket az alábbi 7 nagy csoportba lehet sorolni:

  

  1. MÁSOKKAL VALÓ TÚLZOTT TÖRŐDÉS
  2. LEVERTSÉG VAGY KÉTSÉGBEESETTSÉG
  3. TÚLÉRZÉKENYSÉG ÉS HIÁNYOS ELHATÁROLTSÁG
  4. MAGÁNY
  5. A KÖRNYEZET IRÁNTI ÉRDEKTELENSÉG
  6. BIZONYTALANSÁG
  7. FÉLELEM

 

A beszélgetés alatt kiderül, homagyal.jpggy a jelenlegi életedben, melyek azok az érzelmi blokkok, amelyek gátolják a haladásban. Fontos az is, milyen céllal jött létre Benned az adott probléma. A legtöbb esetben egy régebbi rossz, vagy félreértelmezett tapasztalásból gyúrunk magunknak eszközt arra, hogy többet ne fordulhasson elő velünk negatív élményünk.

Például, a magány egyik  megjelenési  formája, amikor  valaki magáról beszél, folyamatosan igényli a társaságot, de a környezetét nem képes érzékelni, csak a saját gondolatairól beszél, és nem kíváncsi a reakcióra. Az embereket hallgatóságnak használja díszlet jelleggel. Más esetben introvertált, saját világába zárkózik és hajlamos a teljes elszigetelődésre.

Mindkét véglet okozhat problémát, e szerint két típusú embert különböztetünk meg.

 Az első típus a megfelelő eszencia kiválasztásával nyitottabbá válik, képes lesz meghallgatni másokat és része lesz a társaságnak.

 A másik csoportba sorolható ember, kilépve a saját világából, nyitottabbá válik a körülötte lévő dolgokra. Megtalálja az egyensúlyt a magány és társasági lét között.

 gyertyan.jpg

A szerek kiválasztása barátságos környezetben történik  egy 1,5 órás beszélgetés után kerülnek  az üvegbe a számodra megfelelő eszenciák.Naponta négy alkalommal kell csepegtetni  közvetlenül a szájba.Egy üveg 3 hétre elegendő. A keverék összetételét a változásokhoz igazítva módosítjuk minden alkalommal .

Ár: 1 óra 9000FT 

https://www.lelekhid.com/   

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsfuvola.blog.hu/api/trackback/id/tr288916422

                                       

                           

 img_3203_v.jpg

Horváth Kata


 0630-636-6384

hklelekhid@gmail.com

Skype: Lélekhíd Horváth Kata