Kapcsolat

Horváth Katalin

lelki mentor

06-30-6366-384

lelekhidprogram@gmail.com

Skype: Lélekhíd Horváth Kata 

https://www.lelekhid.com/  

Magamról

Az elmúlt évek során sok olyan impulzus ért, ami egy teljesen új terápiaforma létrehozásában inspirált. Ezzel megvalósult egy régi álmom, életre hívtam a Lélekhíd terápiát. Azért hiszek ebben az általam kidolgozott technikában, mert ötvözi mindazokat a módszereket, amiket megtanultam az évek során. A Lélekhíd terápia létrehozásához segítségemre voltak a különböző módszerek megközelítési- és szemléletmódjai, de az eszközeiket nem használom. Alkalmazásukkal úgy tudok hitelesen segíteni másoknak, hogy a szabad akaratukat tiszteletben tartva nem az irányokat szabom meg, hanem a lehetséges utakat találjuk meg együtt. Személyre szabottan, figyelemmel és pont addig kísérve az egyént a folyamatban, amit ő a saját ritmusában fel tud dolgozni. Úgy vélem, az ember akkor jár a saját útján, ha rátalál az egyéni ritmusára.

Kiskoromtól fogva foglalkozom önismerettel. Már kamaszként elkezdtem különböző pszichológia könyveket olvasni, és érdekeltek az emberi történetek. 21 éves koromban váltam nyitottá az alternatív módszerek iránt. Elsőként a Bach virágterápiával ismerkedtem, amit pillanatnyi lelkiállapotom tűzoltására használtam, majd éveken keresztül 3 hetes rendszerességgel önismereti céllal alkalmaztam. 27 éves korom óta foglalkozom emberekkel a különböző elsajátított segítő technikákat alkalmazva (Bach virágterápia I és II, Tradicionális Reiki I, II, III/A, SVT 1, 2, Áttekintő Ábrás, Kineziológia I és II, Théta 1, Család és rendszerállítás).

Igyekeztem a leghitelesebb emberektől tanulni. A különböző tanulási folyamatok alatt sok mindent kaptam, azonban ezek közül önálló terápiaként csak a Bach cseppeket alkalmazom. 

Fontosnak tartom megosztani a saját élményeinkből leszűrt következtetéseket, mert a különböző utak tapasztalatait hallgatva segíthetünk egymásnak. Ahhoz, hogy tisztában legyünk a körülményeinkkel, fontos rávilágítani, mire van hatásunk és mire nincsen, illetve milyen eszközökkel tudunk változást elérni a céljaink érdekében. A Lélekhíd terápia is ebben segít. Úgy, hogy a számodra legmegfelelőbb cselekvési tervet állítjuk össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://varazsfuvola.blog.hu/api/trackback/id/tr1513289763

                                       

                           

 fej.jpg

Horváth Kata


 0630-636-6384

lelekhidprogram@gmail.com

Skype: Lélekhíd Horváth Kata